catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Pekárenské vlastnosti pšeničné...
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Juříková, Kateřina
(Dissertant)
Other Authors:
Hrabě, Jan
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2008
Subjects:
pšenice
žito
mouka
jakost mouky
chemické složení mouky
pšeničné těsto
žitné těsto
wheat
rye
flour
quality of flour
chemist of flour
wheaten dought
rye dought
bakalářská práce
Physical Description:
47 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Ověření účinnosti a dávkování jednotlivých složek zlepšujících prostředků
by: Říhová, Alena
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení kvality pekařských mouk
by: Žižková, Helena
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů
by: Miklová, Libuše
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
by: Olšanský, Marek
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
by: Řezáčová, Simona
Published: (2010)
×
Loading...