Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Přídavek definovaných stabiliz...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Miklová, Libuše (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
pšeničná mouka
žitná mouka
vlastnosti mouky
složení mouky
lepek
droždí
tvaroh
aditiva
stabilizátory
jemné pečivo
modifikované škroby
wheat flour
rye flour
properties of flour
structure of flour
gluten
yeast
curd
additive
stabilizers
fancy cake
cookies
modified starches
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description55 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: 2010
  • Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
    by: Juříková, Kateřina
    Published: 2008
  • Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
    by: Psotová, Adéla
    Published: 2014
  • Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
    by: Kolouchová, Ladislava
    Published: 2011
  • Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií
    by: Cibulka, Lukáš
    Published: 2013

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025