catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Přídavek definovaných stabiliz...
  • Holdings

Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Miklová, Libuše (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
pšeničná mouka
žitná mouka
vlastnosti mouky
složení mouky
lepek
droždí
tvaroh
aditiva
stabilizátory
jemné pečivo
modifikované škroby
wheat flour
rye flour
properties of flour
structure of flour
gluten
yeast
curd
additive
stabilizers
fancy cake
cookies
modified starches
bakalářská práce
Physical Description: 55 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: (2010)
  • Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
    by: Juříková, Kateřina
    Published: (2008)
  • Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
    by: Psotová, Adéla
    Published: (2014)
  • Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
    by: Kolouchová, Ladislava
    Published: (2011)
  • Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií
    by: Cibulka, Lukáš
    Published: (2013)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...