catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Pekárenské vlastnosti pšeničné...
  • Holdings

Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Juříková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
pšenice
žito
mouka
jakost mouky
chemické složení mouky
pšeničné těsto
žitné těsto
wheat
rye
flour
quality of flour
chemist of flour
wheaten dought
rye dought
bakalářská práce
Physical Description: 47 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení kvality pekařských mouk
    by: Žižková, Helena
    Published: (2013)
  • Ověření účinnosti a dávkování jednotlivých složek zlepšujících prostředků
    by: Říhová, Alena
    Published: (2010)
  • Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů
    by: Miklová, Libuše
    Published: (2008)
  • Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
    by: Olšanský, Marek
    Published: (2012)
  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...