|
|
|
|
LEADER |
01369ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp7701 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Juříková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
|
246 |
|
|
|a Bakery charakteristics wheaten and rye flour
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a žito
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a jakost mouky
|
653 |
|
|
|a chemické složení mouky
|
653 |
|
|
|a pšeničné těsto
|
653 |
|
|
|a žitné těsto
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a rye
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a quality of flour
|
653 |
|
|
|a chemist of flour
|
653 |
|
|
|a wheaten dought
|
653 |
|
|
|a rye dought
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6002
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|