Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Juříková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
rye
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01369ntm a22004097u 4500
001 zp7701
041 |a cze 
100 1 |a Juříková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky 
246 |a Bakery charakteristics wheaten and rye flour 
260 |c 2008 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a pšenice 
653 |a žito 
653 |a mouka 
653 |a jakost mouky 
653 |a chemické složení mouky 
653 |a pšeničné těsto 
653 |a žitné těsto 
653 |a wheat 
653 |a rye 
653 |a flour 
653 |a quality of flour 
653 |a chemist of flour 
653 |a wheaten dought 
653 |a rye dought 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6002  |y Plný text v Digitální knihovně UTB