catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Význam a využití rodu Lactobac...
Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Slováková, Michaela
(Dissertant)
Other Authors:
Holko, Ivan
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2012
Subjects:
laktobacily
mikroorganismy
fermentace
bakterie mléčného kvašení
lactobacilli
microorganisms
fermentation
lactic acid bacteria
bakalářská práce
Physical Description:
34 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti fermentace syrovátky
by: Bartošík, Radek
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
by: Palíšková, Michaela
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv technologie výroby na mikrobiologickou jakost chleba
by: Valentová, Helena
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů
by: Mayer, Ferdinand
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně
by: Lišková, Simona
Published: (2010)
×
Loading...