Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Možnosti fermentace syrovátky...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Možnosti fermentace syrovátky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bartošík, Radek (Dissertant)
Other Authors Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
syrovátka
fermentace
bakterie mléčného kvašení
mléčné kvašení
Kluyveromyces
alkoholové kvašení
whey
fermentation
lactic acid bacteria
lactic acid fermentation
ethanol fermentation
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description56 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
    by: Drcmánková, Lucie
    Published: 2021
  • Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
    by: Ivičičová, Barbora
    Published: 2010
  • Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
    by: Palíšková, Michaela
    Published: 2013
  • Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství
    by: Slováková, Michaela
    Published: 2012
  • Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů
    by: Mayer, Ferdinand
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025