Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Slováková, Michaela (Dissertant)
Other Authors Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description34 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25505
041 |a cze 
100 1 |a Slováková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství 
246 |a The Importance and Use of Bacteria of the Genus Lactobacillus spp. in Food 
260 |c 2012 
300 |a 34 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a laktobacily 
653 |a mikroorganismy 
653 |a fermentace 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a lactobacilli 
653 |a microorganisms 
653 |a fermentation 
653 |a lactic acid bacteria 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22034  |y Plný text v Digitální knihovně UTB