|
|
|
|
LEADER |
01273ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25505 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slováková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství
|
246 |
|
|
|a The Importance and Use of Bacteria of the Genus Lactobacillus spp. in Food
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 34 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a laktobacily
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a lactobacilli
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Holko, Ivan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22034
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|