catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Stanovení kvality pekařských m...
Stanovení kvality pekařských mouk
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Žižková, Helena
(Dissertant)
Other Authors:
Mrázek, Josef
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2013
Subjects:
obiloviny
mouka
pšenice
žito
cereals
flour
wheat
rye
bakalářská práce
Physical Description:
72 s. (103 583 znaků)
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
by: Olšanský, Marek
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
by: Řezáčová, Simona
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Kontrola výrobního procesu v moderním mlýně
by: Osičková, Michaela
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
by: Juříková, Kateřina
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
by: Němcová, Lenka
Published: (2014)
×
Loading...