|
|
|
|
LEADER |
01128ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30681 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žižková, Helena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení kvality pekařských mouk
|
246 |
|
|
|a Determination of Quality Bakery Flour
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 72 s. (103 583 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a žito
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a rye
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25499
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|