Stanovení kvality pekařských mouk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Žižková, Helena (Dissertant)
Other Authors Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description72 s. (103 583 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30681
041 |a cze 
100 1 |a Žižková, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení kvality pekařských mouk 
246 |a Determination of Quality Bakery Flour 
260 |c 2013 
300 |a 72 s. (103 583 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a mouka 
653 |a pšenice 
653 |a žito 
653 |a cereals 
653 |a flour 
653 |a wheat 
653 |a rye 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25499  |y Plný text v Digitální knihovně UTB