catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Výroba cereálního pečiva a jeh...
Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Němcová, Lenka
(Dissertant)
Other Authors:
Rumíšková, Marie
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2014
Subjects:
pšenice
ječmen
žito
lepek
wheat
barley
rye
gluten
bakalářská práce
Physical Description:
55 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení kvality pekařských mouk
by: Žižková, Helena
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
by: Olšanský, Marek
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Kontrola výrobního procesu v moderním mlýně
by: Osičková, Michaela
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie
by: Solařová, Markéta
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
by: Juříková, Kateřina
Published: (2008)
×
Loading...