Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němcová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Rumíšková, Marie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
rye
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01191ntm a22003377u 4500
001 zp25581
041 |a cze 
100 1 |a Němcová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka 
246 |a Production of Cereal Bread and its Importance in Human Nutrition 
260 |c 2014 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a ječmen 
653 |a žito 
653 |a lepek 
653 |a wheat 
653 |a barley 
653 |a rye 
653 |a gluten 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rumíšková, Marie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28241  |y Plný text v Digitální knihovně UTB