catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Vliv vybraných hydrokoloidů na...
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Švarc, Jiří
(Dissertant)
Other Authors:
Buňka, František
(Thesis advisor)
,
Tykvartová, Dagmar
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2011
Subjects:
termizovaný tvarohový dezert
hydrokoloid
termizace
senzorické a texturní vlastnosti
jakost
thermised curd dessert
hydrocolloid
thermization
sensory and textural properties
quality
diplomová práce
Physical Description:
74 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
by: Švarc, Jiří
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
by: Moudrá, Marie
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
by: Horníčková, Dita
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
by: Škvařilová, Věra
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
by: Horníčková, Dita
Published: (2009)
×
Loading...