|
|
|
|
LEADER |
01488ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp22644 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švarc, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
|
246 |
|
|
|a Influence of Selected Hydrocolloids on Sensory and Textural Properties of Thermised Curd Desserts
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 74 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a termizovaný tvarohový dezert
|
653 |
|
|
|a hydrokoloid
|
653 |
|
|
|a termizace
|
653 |
|
|
|a senzorické a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a jakost
|
653 |
|
|
|a thermised curd dessert
|
653 |
|
|
|a hydrocolloid
|
653 |
|
|
|a thermization
|
653 |
|
|
|a sensory and textural properties
|
653 |
|
|
|a quality
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
700 |
1 |
|
|a Tykvartová, Dagmar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16625
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|