Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švarc, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor), Tykvartová, Dagmar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01488ntm a22003737u 4500
001 zp22644
041 |a cze 
100 1 |a Švarc, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů 
246 |a Influence of Selected Hydrocolloids on Sensory and Textural Properties of Thermised Curd Desserts 
260 |c 2011 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a termizovaný tvarohový dezert 
653 |a hydrokoloid 
653 |a termizace 
653 |a senzorické a texturní vlastnosti 
653 |a jakost 
653 |a thermised curd dessert 
653 |a hydrocolloid 
653 |a thermization 
653 |a sensory and textural properties 
653 |a quality 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
700 1 |a Tykvartová, Dagmar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16625  |y Plný text v Digitální knihovně UTB