Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Výroba termizovaných smetanový...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Horníčková, Dita (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor), Tykvartová, Dagmar (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
hydrokoloidy
termizované sýry
senzorické vlastnosti
konzistence
hydrocolloids
thermized cheese
sensory characteristics
consistency
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description76 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
    by: Horníčková, Dita
    Published: 2009
  • Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
    by: Švarc, Jiří
    Published: 2011
  • Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
    by: Halamková, Veronika
    Published: 2023
  • Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
    by: Švarc, Jiří
    Published: 2009
  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: 2023

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025