catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv vybraných hydrokoloidů na...
  • Holdings

Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švarc, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor), Tykvartová, Dagmar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
termizovaný tvarohový dezert
hydrokoloid
termizace
senzorické a texturní vlastnosti
jakost
thermised curd dessert
hydrocolloid
thermization
sensory and textural properties
quality
diplomová práce
Physical Description: 74 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
    by: Švarc, Jiří
    Published: (2009)
  • Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
    by: Moudrá, Marie
    Published: (2018)
  • Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
    by: Horníčková, Dita
    Published: (2011)
  • Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
    by: Škvařilová, Věra
    Published: (2015)
  • Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
    by: Horníčková, Dita
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...