catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Vliv hydrokoloidů na reologick...
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Horníčková, Dita
(Dissertant)
Other Authors:
Tykvartová, Dagmar
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2009
Subjects:
hydrokoloidy
termizovaný
kysaný
senzorický
reologický
hydrocolloids
termized
fermented
sensory
reology
bakalářská práce
Physical Description:
81 s., 3 s. obr. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
by: Horníčková, Dita
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
by: Švarc, Jiří
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
by: Švarc, Jiří
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
by: Štefunko, František
Published: (2023)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
by: Zbrožková, Veronika
Published: (2022)
×
Loading...