|
|
|
|
LEADER |
01322ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12883 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horníčková, Dita
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
|
246 |
|
|
|a Hydrocolloid influence on the rheological properties thermized yoghurt products.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 81 s., 3 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a termizovaný
|
653 |
|
|
|a kysaný
|
653 |
|
|
|a senzorický
|
653 |
|
|
|a reologický
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a termized
|
653 |
|
|
|a fermented
|
653 |
|
|
|a sensory
|
653 |
|
|
|a reology
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Tykvartová, Dagmar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9357
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|