Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horníčková, Dita (Dissertant)
Other Authors: Tykvartová, Dagmar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 81 s., 3 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01322ntm a22003617u 4500
001 zp12883
041 |a cze 
100 1 |a Horníčková, Dita  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků 
246 |a Hydrocolloid influence on the rheological properties thermized yoghurt products. 
260 |c 2009 
300 |a 81 s., 3 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a termizovaný 
653 |a kysaný 
653 |a senzorický 
653 |a reologický 
653 |a hydrocolloids 
653 |a termized 
653 |a fermented 
653 |a sensory 
653 |a reology 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Tykvartová, Dagmar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9357  |y Plný text v Digitální knihovně UTB