catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Vliv přídavku hydrokoloidů pol...
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Čeman, Lukáš
(Dissertant)
Other Authors:
Lazárková, Zuzana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2020
Subjects:
tavená sýrová omáčka
pektin
agar
guarová guma
hydrokoloid
polysacharid
chemická analýza
reologie
processed cheese sauce
pectin
guar gum
hydrocolloid
polysaccharide
chemical analysis
rheology
diplomová práce
Physical Description:
85 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
by: Sýkora, Milan
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček
by: Hudečková, Lenka
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček
by: Janíčková, Žaneta
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
by: Michalcová, Nela
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
by: Bechná, Nikola
Published: (2020)
×
Loading...