Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv přídavku polysacharidu a...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Janíčková, Žaneta (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
tavená sýrová omáčka
polysacharid
protein
reologické vlastnosti
texturní vlastnosti
processed cheese sauce
polysaccharide
rheological properties
textural properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description80s. (102 712 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Bechná, Nikola
    Published: 2020
  • Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vaškových, Lucie
    Published: 2020
  • Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Čeman, Lukáš
    Published: 2020
  • Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vojtíková, Lucie
    Published: 2020
  • Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Nedbalová, Kateřina
    Published: 2024

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025