|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp55805 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Čeman, Lukáš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Polysaccharide Hydrocolloids Addition on Functional Properties of Processed Cheese Sauces
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 85 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a tavená sýrová omáčka
|
| 653 |
|
|
|a pektin
|
| 653 |
|
|
|a agar
|
| 653 |
|
|
|a guarová guma
|
| 653 |
|
|
|a hydrokoloid
|
| 653 |
|
|
|a polysacharid
|
| 653 |
|
|
|a chemická analýza
|
| 653 |
|
|
|a reologie
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese sauce
|
| 653 |
|
|
|a pectin
|
| 653 |
|
|
|a agar
|
| 653 |
|
|
|a guar gum
|
| 653 |
|
|
|a hydrocolloid
|
| 653 |
|
|
|a polysaccharide
|
| 653 |
|
|
|a chemical analysis
|
| 653 |
|
|
|a rheology
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48966
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|