|
|
|
|
LEADER |
01501ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp55805 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čeman, Lukáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
|
246 |
|
|
|a Effect of Polysaccharide Hydrocolloids Addition on Functional Properties of Processed Cheese Sauces
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 85 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavená sýrová omáčka
|
653 |
|
|
|a pektin
|
653 |
|
|
|a agar
|
653 |
|
|
|a guarová guma
|
653 |
|
|
|a hydrokoloid
|
653 |
|
|
|a polysacharid
|
653 |
|
|
|a chemická analýza
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a processed cheese sauce
|
653 |
|
|
|a pectin
|
653 |
|
|
|a agar
|
653 |
|
|
|a guar gum
|
653 |
|
|
|a hydrocolloid
|
653 |
|
|
|a polysaccharide
|
653 |
|
|
|a chemical analysis
|
653 |
|
|
|a rheology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48966
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|