Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čeman, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 85 s.

Cover

LEADER 01501ntm a22004337u 4500
001 zp55805
041 |a cze 
100 1 |a Čeman, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček 
246 |a Effect of Polysaccharide Hydrocolloids Addition on Functional Properties of Processed Cheese Sauces 
260 |c 2020 
300 |a 85 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavená sýrová omáčka 
653 |a pektin 
653 |a agar 
653 |a guarová guma 
653 |a hydrokoloid 
653 |a polysacharid 
653 |a chemická analýza 
653 |a reologie 
653 |a processed cheese sauce 
653 |a pectin 
653 |a agar 
653 |a guar gum 
653 |a hydrocolloid 
653 |a polysaccharide 
653 |a chemical analysis 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48966  |y Plný text v Digitální knihovně UTB