catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Faktory ovlivňující jakost tav...
  • Holdings

Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudečková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Analog taveného sýra
tavená omáčka
hydrokoloid
1-monoacylglycerol
Processed cheese analogue
cheese sauce
hydrocolloid
1-monoglycerides
diplomová práce
Physical Description: 71 s. (82 022 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Čeman, Lukáš
    Published: (2020)
  • Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
    by: Michalcová, Nela
    Published: (2020)
  • Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Bechná, Nikola
    Published: (2020)
  • Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
    by: Škubníková, Marie
    Published: (2021)
  • Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vinklárková, Kristýna
    Published: (2021)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...