catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Porovnání vybraných technologi...
Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Svačinová, Monika
(Dissertant)
Other Authors:
Mrázek, Josef
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2012
Subjects:
koza
mléko
výživa
kyselost
srážení
goat
milk
nutrition
acidity
coagulation
bakalářská práce
Physical Description:
53 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů
by: Nekvapil, Jiří
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
by: Stašková, Irena
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
by: Charousová, Zuzana
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice
by: Tesařová, Klára
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
by: Adámková, Lenka
Published: (2010)
×
Loading...