Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svačinová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01250ntm a22003617u 4500
001 zp25525
041 |a cze 
100 1 |a Svačinová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského 
246 |a Comparison of Selected Technological Properties of Goat and Cow Milk 
260 |c 2012 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a koza 
653 |a mléko 
653 |a výživa 
653 |a kyselost 
653 |a srážení 
653 |a goat 
653 |a milk 
653 |a nutrition 
653 |a acidity 
653 |a coagulation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21827  |y Plný text v Digitální knihovně UTB