catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Výroba termizovaných jogurtový...
Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Švarc, Jiří
(Dissertant)
Other Authors:
Tykvartová, Dagmar
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2009
Subjects:
jogurt
hydrokoloid
fermentace
termizace
jakost
yoghurt
hydrocolloid
fermentation
thermization
quality
bakalářská práce
Physical Description:
56 s. , 4 s. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
by: Švarc, Jiří
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
by: Horníčková, Dita
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
by: Charamzová, Lucie
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
by: Moudrá, Marie
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
by: Horníčková, Dita
Published: (2009)
×
Loading...