|
|
|
|
LEADER |
01329ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12787 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švarc, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
|
246 |
|
|
|a Thermization production of yoghurt drinks and study the impact on their quality hydrocolloid
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 56 s. , 4 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jogurt
|
653 |
|
|
|a hydrokoloid
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a termizace
|
653 |
|
|
|a jakost
|
653 |
|
|
|a yoghurt
|
653 |
|
|
|a hydrocolloid
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a thermization
|
653 |
|
|
|a quality
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Tykvartová, Dagmar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8945
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|