Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švarc, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Tykvartová, Dagmar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 56 s. , 4 s. příloh

Cover

LEADER 01329ntm a22003617u 4500
001 zp12787
041 |a cze 
100 1 |a Švarc, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost 
246 |a Thermization production of yoghurt drinks and study the impact on their quality hydrocolloid 
260 |c 2009 
300 |a 56 s. , 4 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jogurt 
653 |a hydrokoloid 
653 |a fermentace 
653 |a termizace 
653 |a jakost 
653 |a yoghurt 
653 |a hydrocolloid 
653 |a fermentation 
653 |a thermization 
653 |a quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Tykvartová, Dagmar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8945  |y Plný text v Digitální knihovně UTB