catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Využití probiotických mikroorg...
Využití probiotických mikroorganizmů při produkci fermentovaných mléčných výrobků
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Žižková, Zuzana
(Dissertant)
Other Authors:
Buňková, Leona
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2008
Subjects:
Probiotika
prebiotika
bakterie mléčného kvašení
fermentované mléčné výrobky
Probiotics
prebiotics
lactic acid bacteria
fermented milk products
bakalářská práce
Physical Description:
46 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Užití probiotik v mléčných výrobcích
by: Koutská, Marta
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách
by: Konečná, Markéta
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
by: Pirklová, Věra
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Probiotické kultury a jejich vliv na trávení
by: Nováková, Veronika
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Probiotika k produkci biosurfaktantů a jejich perspektiva pro kosmetické aplikace
by: Müllerová, Kateřina
Published: (2023)
×
Loading...