Využití probiotických mikroorganizmů při produkci fermentovaných mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Žižková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description46 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp7832
041 |a cze 
100 1 |a Žižková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití probiotických mikroorganizmů při produkci fermentovaných mléčných výrobků 
246 |a Advantage of probiotics microorganisms for production fermented dairy products 
260 |c 2008 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Probiotika 
653 |a prebiotika 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a Probiotics 
653 |a prebiotics 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a fermented milk products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7497  |y Plný text v Digitální knihovně UTB