catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Faktory ovlivňující průběh fer...
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Drcmánková, Lucie
(Dissertant)
Other Authors:
Míšková, Zuzana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2021
Subjects:
syrovátka
syrovátkové nápoje
fermentace
fermentované mléčné výrobky
bakterie mléčného kvašení
sérové bílkoviny
whey
whey drinks
fermentation
fermented dairy products
lactic acid bacteria
serum proteins
bakalářská práce
Physical Description:
41 s. (64 722 znaků).
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti fermentace syrovátky
by: Bartošík, Radek
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Fermentované syrovátkové nápoje
by: Žák, Michal
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
by: Fitzianová, Tereza
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
by: Žák, Michal
Published: (2022)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
by: Válková, Petra
Published: (2017)
×
Loading...