catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Faktory ovlivňující průběh fer...
  • Holdings

Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Drcmánková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
syrovátka
syrovátkové nápoje
fermentace
fermentované mléčné výrobky
bakterie mléčného kvašení
sérové bílkoviny
whey
whey drinks
fermentation
fermented dairy products
lactic acid bacteria
serum proteins
bakalářská práce
Physical Description: 41 s. (64 722 znaků).

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Možnosti fermentace syrovátky
    by: Bartošík, Radek
    Published: (2017)
  • Fermentované syrovátkové nápoje
    by: Žák, Michal
    Published: (2020)
  • Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
    by: Fitzianová, Tereza
    Published: (2020)
  • Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
    by: Žák, Michal
    Published: (2022)
  • Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
    by: Válková, Petra
    Published: (2017)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...