|
|
|
|
LEADER |
01388ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp59707 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Drcmánková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
|
246 |
|
|
|a Influencing factors of whey fermentation proces
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 41 s. (64 722 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a syrovátka
|
653 |
|
|
|a syrovátkové nápoje
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a fermentované mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a sérové bílkoviny
|
653 |
|
|
|a whey
|
653 |
|
|
|a whey drinks
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a fermented dairy products
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a serum proteins
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47359
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|