Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Drcmánková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 41 s. (64 722 znaků).

Cover

LEADER 01388ntm a22003857u 4500
001 zp59707
041 |a cze 
100 1 |a Drcmánková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky 
246 |a Influencing factors of whey fermentation proces 
260 |c 2021 
300 |a 41 s. (64 722 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a syrovátkové nápoje 
653 |a fermentace 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a sérové bílkoviny 
653 |a whey 
653 |a whey drinks 
653 |a fermentation 
653 |a fermented dairy products 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a serum proteins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47359  |y Plný text v Digitální knihovně UTB