catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Aplikace sterilačního záhřevu...
Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Šenk, Radoslav
(Dissertant)
Other Authors:
Lazárková, Zuzana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2021
Subjects:
mléko
mléčné výrobky
UHT mléko
Maillardovy reakce
sterilace
pasterace
milk
dairy products
UHT milk
Maillard reaction
sterilization
pasteurization
bakalářská práce
Physical Description:
46 s. (67 000 znaků)
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT
by: Bena, Tereza
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv doby a teploty skladování na vybrané chemické parametry trvanlivého mléka
by: Kudelová, Michaela
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv doby a teploty skladování na viskozitu trvanlivého mléka
by: Petreňová, Michaela
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
by: Šenk, Radoslav
Published: (2023)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv vybraných faktorů na mikrobiologii mléka
by: Bena, Tereza
Published: (2022)
×
Loading...