Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šenk, Radoslav (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 46 s. (67 000 znaků)

Cover

LEADER 01329ntm a22003857u 4500
001 zp59587
041 |a cze 
100 1 |a Šenk, Radoslav  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků 
246 |a Application of Sterilization in Dairy Products 
260 |c 2021 
300 |a 46 s. (67 000 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a mléčné výrobky 
653 |a UHT mléko 
653 |a Maillardovy reakce 
653 |a sterilace 
653 |a pasterace 
653 |a milk 
653 |a dairy products 
653 |a UHT milk 
653 |a Maillard reaction 
653 |a sterilization 
653 |a pasteurization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47304  |y Plný text v Digitální knihovně UTB