|
|
|
|
LEADER |
01329ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp59587 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šenk, Radoslav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
|
246 |
|
|
|a Application of Sterilization in Dairy Products
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 46 s. (67 000 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a UHT mléko
|
653 |
|
|
|a Maillardovy reakce
|
653 |
|
|
|a sterilace
|
653 |
|
|
|a pasterace
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a dairy products
|
653 |
|
|
|a UHT milk
|
653 |
|
|
|a Maillard reaction
|
653 |
|
|
|a sterilization
|
653 |
|
|
|a pasteurization
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47304
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|