catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Využití rodu Lactobacillus v p...
Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Kuncová, Sabina
(Dissertant)
Other Authors:
Matějíčková, Radmila
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2020
Subjects:
Lactobacillus
protektivní kultury
fermentované mléčné výrobky
probiotika
protective cultures
fermentated dairy products
probiotics
bakalářská práce
Physical Description:
38 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
by: Dědek, Stanislav
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití probiotických mikroorganizmů při produkci fermentovaných mléčných výrobků
by: Žižková, Zuzana
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
by: Kostřicová, Lucie
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách
by: Konečná, Markéta
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti využití exopolysacharidů v mléčných výrobcích
by: Jelínková, Barbora
Published: (2018)
×
Loading...