Využití rodu Lactobacillus v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kuncová, Sabina (Dissertant)
Other Authors: Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 38 s.

Cover

LEADER 01293ntm a22003377u 4500
001 zp53175
041 |a cze 
100 1 |a Kuncová, Sabina  |4 dis 
245 1 0 |a Využití rodu Lactobacillus v potravinářství 
246 |a The Use of Lactobacillus in the Food Industry 
260 |c 2020 
300 |a 38 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Lactobacillus 
653 |a protektivní kultury 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a probiotika 
653 |a Lactobacillus 
653 |a protective cultures 
653 |a fermentated dairy products 
653 |a probiotics 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47524  |y Plný text v Digitální knihovně UTB