|
|
|
|
LEADER |
01293ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53175 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kuncová, Sabina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
|
246 |
|
|
|a The Use of Lactobacillus in the Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 38 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus
|
653 |
|
|
|a protektivní kultury
|
653 |
|
|
|a fermentované mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a probiotika
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus
|
653 |
|
|
|a protective cultures
|
653 |
|
|
|a fermentated dairy products
|
653 |
|
|
|a probiotics
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Matějíčková, Radmila
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47524
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|