catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Vliv přídavku rýžové instantní...
Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Augustová, Monika
(Dissertant)
Other Authors:
Burešová, Iva
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2018
Subjects:
Rýžová mouka
bezlepkové pečivo
lepek
instantní rýžová kaše
textura
Rice flour
gluten-free breads
gluten
instant rice porridge
texture
diplomová práce
Physical Description:
56 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
by: Kurková, Michaela
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
by: Křupka, Pavel
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
by: Kundera, Vít
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
by: Musilová, Eliška
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba piva pro jedince trpící celiakií
by: Štěpánek, Ladislav
Published: (2016)
×
Loading...