Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Augustová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01298ntm a22003617u 4500
001 zp49805
041 |a cze 
100 1 |a Augustová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva 
246 |a The Effect of Added Rice Instant Flour on Textural Characteristics of Rice Bread 
260 |c 2018 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Rýžová mouka 
653 |a bezlepkové pečivo 
653 |a lepek 
653 |a instantní rýžová kaše 
653 |a textura 
653 |a Rice flour 
653 |a gluten-free breads 
653 |a gluten 
653 |a instant rice porridge 
653 |a texture 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42091  |y Plný text v Digitální knihovně UTB