catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Faktory ovlivňující dekarboxyl...
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Zapletalová, Kristýna
(Dissertant)
Other Authors:
Lorencová, Eva
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2017
Subjects:
biogenní aminy
bakterie mléčného kvašení
dekarboxylace
pivo
Lactobacillus
biogenic amines
lactic acid bacteria
decarboxylation
beer
bakalářská práce
Physical Description:
56 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Produkce biogenních aminů bakteriálními izoláty mléčného kvašení z procesu výroby piva
by: Mandová, Veronika
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv zdrojů uhlíku na dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu Lactococcus
by: Valenta, Tomáš
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus brevis v mléce a in vitro
by: Svačinová, Monika
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva
by: Mahovská, Iveta
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Činitelé ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu Enterococcus faecium
by: Mandová, Veronika
Published: (2013)
×
Loading...