Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zapletalová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01382ntm a22003617u 4500
001 zp46339
041 |a cze 
100 1 |a Zapletalová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva 
246 |a The Factors Influencing the Decarboxylase Activity of Lactic Acid Bacteria in the Beer Production Process 
260 |c 2017 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a dekarboxylace 
653 |a pivo 
653 |a Lactobacillus 
653 |a biogenic amines 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a decarboxylation 
653 |a beer 
653 |a Lactobacillus 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40585  |y Plný text v Digitální knihovně UTB