catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Využití kvasinek Kluyveromyces...
Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Havlíčková, Kateřina
(Dissertant)
Other Authors:
Bubelová, Zuzana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2017
Subjects:
Syrovátka
alkoholová fermentace
Kluyveromyces marxianus
laktóza
enzymatická hydrolýza
Whey
alcoholic fermentation
microorganism
lactose. enzymatic hydrolysis
diplomová práce
Physical Description:
64 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
by: Čeman, Lukáš
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
by: Válková, Petra
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti fermentace syrovátky
by: Bartošík, Radek
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky
by: Kouřilová, Lenka
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti využití syrovátky v biotechnologiích
by: Petreňová, Michaela
Published: (2015)
×
Loading...