|
|
|
|
LEADER |
01320ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46330 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Havlíčková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
|
246 |
|
|
|a The Use of <em>Kluyveromyces Marxianus</em> during Whey Fermentation
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 64 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Syrovátka
|
653 |
|
|
|a alkoholová fermentace
|
653 |
|
|
|a Kluyveromyces marxianus
|
653 |
|
|
|a laktóza
|
653 |
|
|
|a enzymatická hydrolýza
|
653 |
|
|
|a Whey
|
653 |
|
|
|a alcoholic fermentation
|
653 |
|
|
|a microorganism
|
653 |
|
|
|a Kluyveromyces marxianus
|
653 |
|
|
|a lactose. enzymatic hydrolysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40581
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|