Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havlíčková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01320ntm a22003617u 4500
001 zp46330
041 |a cze 
100 1 |a Havlíčková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky 
246 |a The Use of <em>Kluyveromyces Marxianus</em> during Whey Fermentation 
260 |c 2017 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Syrovátka 
653 |a alkoholová fermentace 
653 |a Kluyveromyces marxianus 
653 |a laktóza 
653 |a enzymatická hydrolýza 
653 |a Whey 
653 |a alcoholic fermentation 
653 |a microorganism 
653 |a Kluyveromyces marxianus 
653 |a lactose. enzymatic hydrolysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40581  |y Plný text v Digitální knihovně UTB