catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Úprava sušiny mléka pro výrobu...
Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Žíla, Petr
(Dissertant)
Other Authors:
Mrázek, Josef
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2014
Subjects:
jogurt
zahuštění
sušené mléko
sušená syrovátka
sušené podmáslí
yogurt
concentrated
milk powder
whey powder
buttermilk powder
bakalářská práce
Physical Description:
56 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
by: Wildungová, Monika
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu
by: Obdržálková, Jaroslava
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa
by: Vozáková, Veronika
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
by: Oliver, Radek
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti
by: Večeřová, Karolína
Published: (2008)
×
Loading...