|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp33830 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Žíla, Petr
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
|
| 246 |
|
|
|a Adjustment of Dry Matter in Milk for Yogurt Production
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 56 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a jogurt
|
| 653 |
|
|
|a zahuštění
|
| 653 |
|
|
|a sušené mléko
|
| 653 |
|
|
|a sušená syrovátka
|
| 653 |
|
|
|a sušené podmáslí
|
| 653 |
|
|
|a yogurt
|
| 653 |
|
|
|a concentrated
|
| 653 |
|
|
|a milk powder
|
| 653 |
|
|
|a whey powder
|
| 653 |
|
|
|a buttermilk powder
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28279
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|