catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Konzervace vybraných druhů zel...
Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Martykánová, Miroslava
(Dissertant)
Other Authors:
Rumíšková, Marie
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2012
Subjects:
HACCP
standardy bezpečnosti potravin
konzervace
sterilovaná zelenina
standards of food safety
preservation
preserved vegetables
bakalářská práce
Physical Description:
58 s. (66 907 znaků)
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti biologické konzervace
by: Pavlátová, Viktorie
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny
by: Ondrušová, Jana
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Fresh-cut fruits and vegetables science, technology, and market
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Optimalizace konzervace surových kůží disertační práce = Optimalizace konzervace surových kůží
by: Bařinová, Michaela, 1979-
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Advances in fresh-cut fruits and vegetables processing
Published: (2011)
×
Loading...