|
|
|
|
LEADER |
01331ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25666 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martykánová, Miroslava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
|
246 |
|
|
|a Preservation of Selected Kinds of Vegetables and Factors Affecting its Processing
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 58 s. (66 907 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a standardy bezpečnosti potravin
|
653 |
|
|
|a konzervace
|
653 |
|
|
|a sterilovaná zelenina
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a standards of food safety
|
653 |
|
|
|a preservation
|
653 |
|
|
|a preserved vegetables
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rumíšková, Marie
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22483
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|