Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martykánová, Miroslava (Dissertant)
Other Authors: Rumíšková, Marie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 58 s. (66 907 znaků)

Cover

LEADER 01331ntm a22003377u 4500
001 zp25666
041 |a cze 
100 1 |a Martykánová, Miroslava  |4 dis 
245 1 0 |a Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování 
246 |a Preservation of Selected Kinds of Vegetables and Factors Affecting its Processing 
260 |c 2012 
300 |a 58 s. (66 907 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a standardy bezpečnosti potravin 
653 |a konzervace 
653 |a sterilovaná zelenina 
653 |a HACCP 
653 |a standards of food safety 
653 |a preservation 
653 |a preserved vegetables 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rumíšková, Marie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22483  |y Plný text v Digitální knihovně UTB