catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Jogurtové kultury a jejich vli...
Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Pirklová, Věra
(Dissertant)
Other Authors:
Tykvartová, Dagmar
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2010
Subjects:
Bakterie mléčného kvašení
jogurtová kultura
probiotika
prebiotika
exopolysacharidy
Lactic acid bakteria
yoghurt cultures
probiotics
prebiotics
exopolysaccharide
bakalářská práce
Physical Description:
47 s., 4s. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Užití probiotik v mléčných výrobcích
by: Koutská, Marta
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití probiotických mikroorganizmů při produkci fermentovaných mléčných výrobků
by: Žižková, Zuzana
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Probiotické kultury a jejich vliv na trávení
by: Nováková, Veronika
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků
by: Nedopilová, Radka
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Účinek prebiotik (popř. i synbiotik) na funkci trávicí soustavy
by: Halusková, Lucie
Published: (2006)
×
Loading...