|
|
|
|
LEADER |
01362ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp17199 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pirklová, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
|
246 |
|
|
|a Yoghurt cultures and their influence on the biological value of milk products
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 47 s., 4s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a jogurtová kultura
|
653 |
|
|
|a probiotika
|
653 |
|
|
|a prebiotika
|
653 |
|
|
|a exopolysacharidy
|
653 |
|
|
|a Lactic acid bakteria
|
653 |
|
|
|a yoghurt cultures
|
653 |
|
|
|a probiotics
|
653 |
|
|
|a prebiotics
|
653 |
|
|
|a exopolysaccharide
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Tykvartová, Dagmar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13583
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|