Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pirklová, Věra (Dissertant)
Other Authors: Tykvartová, Dagmar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 47 s., 4s. příloh

Cover

LEADER 01362ntm a22003617u 4500
001 zp17199
041 |a cze 
100 1 |a Pirklová, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků 
246 |a Yoghurt cultures and their influence on the biological value of milk products 
260 |c 2010 
300 |a 47 s., 4s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bakterie mléčného kvašení 
653 |a jogurtová kultura 
653 |a probiotika 
653 |a prebiotika 
653 |a exopolysacharidy 
653 |a Lactic acid bakteria 
653 |a yoghurt cultures 
653 |a probiotics 
653 |a prebiotics 
653 |a exopolysaccharide 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Tykvartová, Dagmar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13583  |y Plný text v Digitální knihovně UTB