Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Použití čistých mlékárenských...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Nedopilová, Radka (Dissertant)
Other Authors Růžičková, Jana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Bakterie mléčného kvašení
Fermentace
Probiotika
Technologie
Mléko
Lactic acid bakteria
Fermentation
Probitics
Technology
Milk
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description53 s

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Tokové vlastnosti jogurtů
    by: Prachařová, Dagmar
    Published: 2015
  • Inhibiční účinky kmenů Streptococcus thermophilus
    by: Nedopilová, Radka
    Published: 2010
  • Využití probiotických mikroorganizmů při produkci fermentovaných mléčných výrobků
    by: Žižková, Zuzana
    Published: 2008
  • Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
    by: Pirklová, Věra
    Published: 2010
  • Možnosti fermentace syrovátky
    by: Bartošík, Radek
    Published: 2017

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025