catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Změny proteinové frakce plnotu...
Změny proteinové frakce plnotučného sušeného mléka
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Nagyová, Gabriela
(Dissertant)
Other Authors:
Okénková, Eva
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2009
Subjects:
Sušené mléko
protein
skladování
teplota
relativní vlhkost
Dry milk
storage
temperature
relative humidity
diplomová práce
Physical Description:
61s. 8.s obr. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu
by: Obdržálková, Jaroslava
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv doby a teploty skladování na vybrané chemické parametry trvanlivého mléka
by: Kudelová, Michaela
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Řízení teploty a vlhkosti atmosféry skleníku vhodné pro pěstování rostlin
by: Pištěk, Stanislav
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce
by: Kovář, Jaroslav
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Senzorový systém s NFC komunikačním rozhraním
by: Vítek, Petr
Published: (2016)
×
Loading...