Změny proteinové frakce plnotučného sušeného mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nagyová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Okénková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 61s. 8.s obr. příloh

Cover

LEADER 01297ntm a22003617u 4500
001 zp11965
041 |a cze 
100 1 |a Nagyová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Změny proteinové frakce plnotučného sušeného mléka 
246 |a Changes of proteins in whole dry milk 
260 |c 2009 
300 |a 61s. 8.s obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Sušené mléko 
653 |a protein 
653 |a skladování 
653 |a teplota 
653 |a relativní vlhkost 
653 |a Dry milk 
653 |a protein 
653 |a storage 
653 |a temperature 
653 |a relative humidity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Okénková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10733  |y Plný text v Digitální knihovně UTB