|
|
|
|
LEADER |
01297ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp11965 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nagyová, Gabriela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny proteinové frakce plnotučného sušeného mléka
|
246 |
|
|
|a Changes of proteins in whole dry milk
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 61s. 8.s obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Sušené mléko
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a teplota
|
653 |
|
|
|a relativní vlhkost
|
653 |
|
|
|a Dry milk
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a storage
|
653 |
|
|
|a temperature
|
653 |
|
|
|a relative humidity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Okénková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10733
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|