catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Řeznictví a uzenářství
Řeznictví a uzenářství
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Rošický, Václav, 1857-
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Tábor :
OSSIS,
2015
Edition:
Vydání 2.
Subjects:
řeznictví
uzenářství
jatečná zvířata
maso
zpracování masa
masné výrobky
uzeniny
meat industry and trade
sausage industry
meat animals
meat
meat processing
meat products
sausages
příručky
kuchařské recepty
handbooks, manuals, etc
cookbooks
ISBN:
9788086659473
Physical Description:
300 stran : ilustrace ; 22 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Učebná kniha uzenářství a řeznictví
by: Achrer, Josef, činný 1890
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Uzenář
by: Jarník, Karel Josef
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba jemného uzenářského zboží
by: Řehák, Rudolf
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Řeznicko-uzenářský terminologický slovník : (výrazy odborné, slangové a archaické)
by: Šedivý, Václav, 1961-
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba uzenin, specialit a konserv
by: Bezděk, Jaroslav, 1903-1985
Published: (1999)
×
Loading...